Välkommen till nya vackertväder.se!

Nu lanserar vi nya vackertväder.se! Många av er har säkert den senaste månaden tittat in på beta.vackertvader.se och följt när vi byggt den nya sajten. Vi har fått mycket feedback, och det har vi uppskattat mycket.

Nu känner vi oss redo för att växla hela vackertväder.se till den nya sajten. Hoppas ni gillar nya vackertväder.se lika mycket som vi gör!

Nyheter

Mycket är detsamma på nya vackertväder.se, men här är några av nyheterna:

Bättre väderkartor

Vi har uppdaterat våra väderkartor så att det ska bli lättare att navigera. Vi har också lagt in en översikt på startsidan.

Väder för hela världen

Du kan nu söka på orter från hela världen. Du kan till och med prova att söka på ortsnamn på andra språk. Prova till exempel Firenze (italienska) eller Florence (engelska) för Florens i Italien.

Enklare väderrapportering

Nu kan du rapportera hur vädret är på din plats i ett enda klick! Om du vill kan du sen fylla på med en kommentar.

Alla dina väderrapporter samlas i din egen väderdagbok. Och samtidigt kan andra besökare få se hur vädret verkligen är (och var) på just din plats.

UV-prognos

Nu kan du se dagens UV-prognos. Kommer väl till pass när skidsäsongen drar igång.

Fler login-möjligheter

Nu kan du skapa konto på Vackerväder.se med ditt Facebook, Twitter eller Google-konto. Och om du hellre vill det så kan du skapa ett vanligt konto bara hos oss, utan nyss nämnda tjänster. Valet är ditt.

Lägg till nya platser

Saknar du någon plats som du vill ha väder för? Nu kan du lägga till den själv! Klicka bara på fliken “Lägg till plats”.

Detaljerad information om solen och månens

Utöver vanlig soluppgång och solnedgång visar vi nu också när den borgerliga, nautiska och astronomiska soluppgången och solnedgången sker. Vi visar nu också när månens faser inträffar och hur stor del av månen som är belyst. Du kan också välja vilket datum du vill ha uppgifterna för.

Allt är inte klart

Riktigt alla funktioner från gamla vackertväder.se har inte följt med. Något vi kommer att jobba med den närmaste tiden är till exempel bättre grafer över historiskt väder. Under tiden har vi valt att inte flytta över den gamla versionen.

Kom gärna med feedback!

Vi vill gärna höra av dig! Tveka inte att skicka ett mejl till tomas@vackertvader.se och berätta vad du tycker om den nya sajten!

/Tomas och Axel

2 thoughts on “Välkommen till nya vackertväder.se!

  1. En MYCKET bra vädersajt!
    Men jag saknar fortfarande att det inte finns möjlighet att lägga in solens upp och nedgång på sin hemsida.
    Längst ner på sidan, där det står ” skidväder “, jag tittade bara snabbt och det var inte ” skidväder ” jag läste, utan ” SKIT VÄDER ” 😀

    // Anna

  2. Jag tycker det här är den bästa vädersajten som finns. SMHI kan slänga sig i väggen, där står samma varje dag oavsett hur vädret är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *